Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Shenzhen Awells Gift Co., Ltd, που ιδρύθηκε το 2 0 1 2, είναι επαγγελματίας προμηθευτής επένδυσης, επένδυσης PVC, υφαντικής επένδυσης και επένδυσης chenille για ρούχα, καπέλα και τσάντες,καθώς και κάποιες διαφημιστικές κλειδαριέςΒρισκόμαστε στο Σενζέν της Κίνας με εύκολη πρόσβαση στις μεταφορές.Τα έμπειρα μέλη του προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.Με απλές διαδικασίες και γρήγορο χρόνο εξυπηρέτησης, κάνουμε τις δουλειές εύκολες και γρήγορες!

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εισαγάγει μια σειρά από προηγμένες μηχανές αυτοπληρωμής χρωμάτων για PVC και μηχανές Tajima για κεντήματα για να διασφαλίσουμε τα patches μας σε ποιότητα ΚΛΑΣΣ Α,Σύντομη παράδοση και γρήγορη παράδοση.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές χώρες.Έχουμε καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας λόγω του αυστηρού ελέγχου ποιότητας και της στοχαστικής εξυπηρέτησης πελατών μαςΠαίρνουμε περισσότερες από 500 κριτικές 5 αστέρων από πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Πάντα κάνουμε προσαρμοσμένα σχέδια. Οποιοδήποτε προσαρμοσμένο σχέδιο είναι ευπρόσδεκτο. Θα παρέχουμε πρώτα έργα τέχνης για έγκριση και στη συνέχεια δείγμα για έγκριση πριν από την μαζική παραγωγή.Θα τα κάνουμε πραγματικότητα.Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες σε όλο τον κόσμο να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον μαζί μας.

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. δώρων Awells Shenzhen, ΕΠΕ, καθιέρωσε σε 2 0 1 2.

Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένων μηχανών χρωμάτων αυτόματος-πλήρωσης για το Π Β Γ και μηχανών Tajima για την κεντητική για να εξασφαλίσουμε τα μπαλώματά μας στην ποιότητα ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ Α, τη σύντομη χρονική ανοχή και τη γρήγορη παράδοση.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : AWELLS

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Πιστοποιήσεις