Αρχική Σελίδα

Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. δώρων Awells Shenzhen, ΕΠΕ, που καθιερώνεται σε 2 0 1 2, είναι επαγγελματικός προμηθευτής του μπαλώματος κεντητικής, του μπαλώματος Π Β Γ, του υφαμένων μπαλώματος και chenille των μπαλωμάτων για τον ιματισμό, τις κάψουλες και τις τσάντες, καθώς επίσης και μερικές προωθητικές βασικές αλυσίδες. Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η γρήγορη επικοινωνία, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Με την απλή διαδικασία και το γρήγορο χρόνο ανακύκλωσης, καθιστάμε την επιχείρηση εύκολη και γρήγορη!

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένων μηχανών χρωμάτων αυτόματος-πλήρωσης για το Π Β Γ και μηχανών Tajima για την κεντητική για να εξασφαλίσουμε τα μπαλώματά μας στην ποιότητα ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ Α, τη σύντομη χρονική ανοχή και τη γρήγορη παράδοση.

Τα αγαθά μας εξάγονται στους πελάτες παγκοσμίως, ειδικά στις ευρωπαϊκές χώρες των ΗΠΑ και. Είχαμε μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών λόγω του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου και της στοχαστικής εξυπηρέτησης πελατών, της εύκολης και γρήγορης διαδικασίας μας. Παίρνουμε περισσότερες από 500 πέντε αστέρων αναθεωρήσεις από τους πελάτες παγκόσμιους.

Κάνουμε πάντα τα σχέδια συνήθειας. Οποιοδήποτε σχέδιο συνήθειας είναι ευπρόσδεκτο. Θα παράσχουμε το έργο τέχνης πρώτα για το δείγμα έγκρισης έπειτα για την έγκριση πριν από τη μαζική παραγωγή. Τόσο ακριβώς στείλετε την ιδέα σας ή σχέδιο, θα τους κάνουμε να έρθουν αληθινός! Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες παγκοσμίως για να καθιερώσουμε τη συνεργασία και να δημιουργήσουμε το φωτεινό μέλλον με μας από κοινού.

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. δώρων Awells Shenzhen, ΕΠΕ, καθιέρωσε σε 2 0 1 2.

Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένων μηχανών χρωμάτων αυτόματος-πλήρωσης για το Π Β Γ και μηχανών Tajima για την κεντητική για να εξασφαλίσουμε τα μπαλώματά μας στην ποιότητα ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ Α, τη σύντομη χρονική ανοχή και τη γρήγορη παράδοση.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : AWELLS

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Awells Gift Co., Ltd. Πιστοποιήσεις