Κίνα σίδηρος στο μπάλωμα κεντητικής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Winnie He

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-755-89206078-8002

WhatsApp : +8613724387816

Free call
Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.

Co. δώρων Awells Shenzhen, ΕΠΕ.

Εύκολος διαταγής χρόνος ανακύκλωσης διαδικασίας γρήγορος

 

  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
  • Shenzhen Awells Gift Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: AWELLS Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1500000-2500000 Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. δώρων Awells Shenzhen, ΕΠΕ, που καθιερώνεται σε 2 0 1 2, είναι επαγγελματικός προμηθευτής του μπαλώματος κεντητικής, του μπαλώματος Π Β Γ, του υφαμένων μπαλώματος και chenille των μπαλωμάτων για τον ιματισμό, τις κάψουλες και τις τσάντες, καθώς επίσης και μερικές προωθητικές βασικές αλυσίδες. Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η γρήγορη επικοινωνία, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Με την απλή διαδικασία και το γρήγορο χρόνο ανακύκλωσης, καθιστάμε την επιχείρηση εύκολη και γρήγορη!

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένων μηχανών χρωμάτων αυτόματος-πλήρωσης για το Π Β Γ και μηχανών Tajima για την κεντητική για να εξασφαλίσουμε τα μπαλώματά μας στην ποιότητα ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ Α, τη σύντομη χρονική ανοχή και τη γρήγορη παράδοση.

Τα αγαθά μας εξάγονται στους πελάτες παγκοσμίως, ειδικά στις ευρωπαϊκές χώρες των ΗΠΑ και. Είχαμε μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών λόγω του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου και της στοχαστικής εξυπηρέτησης πελατών, της εύκολης και γρήγορης διαδικασίας μας. Παίρνουμε περισσότερες από 500 πέντε αστέρων αναθεωρήσεις από τους πελάτες παγκόσμιους.

Κάνουμε πάντα τα σχέδια συνήθειας. Οποιοδήποτε σχέδιο συνήθειας είναι ευπρόσδεκτο. Θα παράσχουμε το έργο τέχνης πρώτα για το δείγμα έγκρισης έπειτα για την έγκριση πριν από τη μαζική παραγωγή. Τόσο ακριβώς στείλετε την ιδέα σας ή σχέδιο, θα τους κάνουμε να έρθουν αληθινός! Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες παγκοσμίως για να καθιερώσουμε τη συνεργασία και να δημιουργήσουμε το φωτεινό μέλλον με μας από κοινού.

Ιστορία

Η Co. δώρων Awells Shenzhen, ΕΠΕ, καθιέρωσε σε 2 0 1 2.

Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένων μηχανών χρωμάτων αυτόματος-πλήρωσης για το Π Β Γ και μηχανών Tajima για την κεντητική για να εξασφαλίσουμε τα μπαλώματά μας στην ποιότητα ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ Α, τη σύντομη χρονική ανοχή και τη γρήγορη παράδοση.

Υπηρεσία

Η διαδικασία διαταγής μας είναι απλή και εύκολη--παρέχετε ακριβώς στο σχέδιό σας τη ζητούμενη προδιαγραφή, κατόπιν θα στείλουμε όλες το κόστος και τις πληροφορίες κάποτε. Κατόπιν επιβεβαιώνετε απλά τη διαταγή και πληρώνετε. Η εικόνα δειγμάτων θα σταλεί για τη μαζική παραγωγή έγκρισης αρχικά έπειτα μετά από την έγκριση. Κατόπιν παρέχετε τον αριθμό καταδίωξης μετά από να στείλει. 

Έχουμε τη σύντομη χρονική ανοχή επίσης. Κανονικά παίρνει 2-3 ημέρες για την παραγωγή του δείγματος και έπειτα 7-8 ημέρες για τη μαζική παραγωγή, συν 4-5 ημέρες στέλνοντας το χρόνο. Κατόπιν μπορείτε να πάρετε τη διαταγή σας.

Η ομάδα μας

Έχουμε περίπου 10 ανθρώπους πωλήσεων να παρέχουν τη γρήγορες αναφορά και την επικοινωνία--απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις σας και παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που θέλετε.

Οι σχεδιαστές μας βοηθούν τον πελάτη για να πραγματοποιήσουν την ιδέα τους και να κάνουν το έργο τέχνης παραγωγής για τον πελάτη στον έλεγχο πρίν κάνουν το δείγμα. Αυτό μπορεί να αποφύγει τα λάθη στην παραγωγή και να κερδίσει χρόνο. 

Έχουμε προωθήσει τη μηχανή και τους έμπειρους εργαζομένους στη γραμμή porduction. Μπορούν να κάνουν υψηλός - ποιοτικά προϊόντα. QC μας οι άνθρωποι ελέγχουν την ποιότητα accordign stictly στο ποιοτικό σύστημα ελέγχου τους και διαλέγουν τα deffectives έτσι ώστε στέλνουμε πάντα τα τέλεια αγαθά στο worldside πελατών.

Συνεργαζόμαστε με τη σαφή επιχείρηση DHL/FEDEX/UPS/TNT για να εξασφαλίσουμε πελάτες προσιτότητας αγαθών γρήγορα και ακίνδυνα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας